Familon Body-vartalotyyny

Yhteistyössä työfysioterapeutti Jenni Ahopellon kanssa kehitetty säädettävä Body-vartalotyyny vastaa yleisiin uniergonomian haasteisiin tarjoten uudenlaista nukkumismukavuutta. Erityisen hyvää tukea yöuniin tarjoava erikoispitkä asentotyyny Familon Body sopii tukityynyksi kaiken ikäisille ja vartaloisille nukkujille.

Yksi pään alla oleva tyyny ei aina riitä optimaaliseen nukkuma-asentoon, ja moni löytää uuden ihanan painottomuuden tunteen pitkän vartalotyynyn tukemasta uniasennosta.

Myös herkille sopivalla vartalotyynyllä on Allergia-, iho- ja astmaliiton myöntämä Allergiatunnus®.

TYYNYN RAKENNE

Familon Body -vartalotyynyn täytteenä on polyesteripallokuitua yhteensä 1380g. Tyyny on jaettu viiteen lokeroon, jotka pitävät täytteen hyvin paikoillaan siten, ettei täyte pakene tyynyn päihin. Vartalotyynyn molemmissa päissä on vetoketjut, joiden avulla tyynyn korkeutta voi säätää. Päällinen on 100% puuvillaa.

Koko keholle tukea antavan vartalotyynyn koko on 140x30x30 cm. Body-vartalotyynyn korkein kohta on sen yläpäässä, n. 30 cm, tyynyn alapää on n. 20 cm korkea. Oikean uniasennon mahdollistava huippuergonominen asentotyyny Body on pituussuunnassa muotoiltu ergonomisesti, jotta saat ylävartalolle, keskivartalolle ja jaloille juuri oikean tuen.

Ainutlaatuinen Familon Body -vartalotyyny on suosittua Ergo Selkä -vartalotyynyä korkeampi, muhkeampi ja ergonomisesti muotoiltu.

Body-kokovartalotyynyn päälle on puettu tyynyyn sopiva muotoonommeltu valkoinen tyynyliina 50x140 cm. Erikoiskokoisen tyynyliinan kapeammassa päässä on vetoketju tyynyliinan pukemista varten. Body-vartalotyynyn tyynyliinoja on saatavana myös erikseen.

NÄIN SE TOIMII

Muodoltaan pitkulainen tyyny tukee puolittaista kylkimakuuasentoa siten, että toinen jalka on koukussa tyynyn päällä ja toinen suorassa sen vierellä. Muotoiltu tyynyn yläosa tukee rintakehän kautta rintarankaa ja yläraajaa, näin vältyt vahingolliselta selän kiertoliikkeeltä ja olkapäiden rasittumiselta. Tyynyn alaosa tukee kattavasti jalkoja nilkoista lantioon asti. Siten asento on patjaan nähden tasapainossa, eikä hermopainetta kohdistu lonkkaan tai nilkkoihin. Body-vartalotyynyä voi käyttää myös selän takana tukemaan selkärankaa. Näin tyyny vie paineen pois olkapäältä ja lonkalta.

Familon Body -vartalotyyny sopii myös raskaustyynyksi, pitkä tyyny auttaa odottavaa äitiä loppuraskauden uni- ja selkäongelmissa tukien kehoa ja vatsaa pehmeästi. Hyvin tuettu kylkiasento helpottaa unensaantia ja ennaltaehkäisee selän kipeytymistä.

Moni tuntee pitkän vartalotyynyn myös boyfriend tyynynä eli poikaystävätyynynä, jonka ottaminen unikaveriksi onkin erinomaisen ergonominen tapa etenkin kaikille kylkinukkujille. Täysin vesipestävä, pehmeä ja hyvin muotoutuva asentotyyny on monikäyttöinen unikaveri.

LISÄTIETOJA

Familonin kuluttajaraati testasi tyynyä: Lähes jokainen testaaja ihastui tyynyyn ja löysi sen avulla aivan uudenlaisen, oikean uniasennon!

Tyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

169.00 €