Familon Ergo Breathair niskatyyny

Ergonominen, erityisen hengittävä ja kestävä Familon Ergo Breathair -niskatyyny mukautuu jokaisen nukkujan tarpeisiin. Hyvän tuen antava tyyny sopii erityisesti kyljellään nukkuvalle. Kimmoisa ja puolikorkea tyyny on valmistettu täysin hiostamattomasta, kolmeen kerrokseen jaetusta Breathair®-materiaalista, joista ylin kerros on muotoiltu ergonomisesti tukemaan päätä ja niska-hartiaseutua. Selällään nukkuva tai kapeaharteinen voi mataloittaa tyynyä ottamalla yhden kolmesta Breathair®-sisuksesta pois, madallettu tyyny sopii myös nuorelle ja lapselle. Innovatiivinen Breathair® 3D -spiraalikuiturakenne on poikkeuksellisen kevyt ja kestävä. Familon Ergo Breathair on aivan uudenlainen tyyny, jonka pehmusteen kolmiulotteinen rakenne tekee tyynystä ainutlaatuisen hengittävän ja elastisen. Ergo Breathair -niskatyyny ei varastoi lämpöä ja se tuntuu normaalia tyynyä viileämmältä. Hiostamattomasta ilmavasta materiaalista valmistettu tyyny onkin ihanteellinen unikaveri lämpimiin öihin sekä hikoilevalle, täysin vesipestävä. Familon Ergo Breathair -niskatyynyllä on Allergiatunnus®. Anna ainutlaatuisen ilmavan Ergo Breathair -niskatyynyn viedä unesi uudelle tasolle! Tyynyn koko 50*34*16,5 cm

Ergo Breathair -niskatyyny on suunniteltu jokaöiseen käyttöön erityisen hyvää tukea päälle ja niskalle kaipaaville. Puolikorkea ja kimmoisa Ergo Breathair -niskatyyny tukee hyvin päätä ja niska-hartiaseutua, sopien erityisesti kyljellään nukkuvalle. Ergonomisesti muotoiltu normaalikorkuinen niskatyyny tukee pään ja kaularangan luonnollisen suoraan uniasentoon, mahdollistaen hartioiden rentoutumisen ja levollisen unen.

Miksi valita Familon Ergo Breathair -niskatyyny:

  • hengittävä ja ilmava, ei hiosta
  • viileä tunne, ei varastoi lämpöä
  • kokonaan vesipestävä
  • hyvin paikallaan pysyvä täyte
  • kestävä, hi-tech 3D-spiraalikuitua
  • sopii herkille Allergiatunnus®
  • ergonominen, hyvä tuki päälle ja niskalle

Poikkeuksellisen ilmavassa Ergo Breathair -niskatyynyssä on teknisten, hyvää unta edistävien ominaisuuksien lisäksi huomioitu ympäristömyötäisyys, helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille. Breathair-tyyny on valmistettu parhaista materiaaleista ja se on helppohoitoinen. Yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa suunnitellulla Breathair-niskatyynyllä on Allergiatunnus®. Spiraalikuitutäytteen voi pestä tasolla suihkuttamalla, päällisen pesu 60°C.

TYYNYN RAKENNE

Ergo Breathair -niskatyyny koostuu kolmesta Breathair® 3D -spiraalikuitumateriaalia olevasta kerroksesta, joista ylin on muotoiltu tukemaan päätä ja niskaa. Breathair®-materiaalin päällä päällikankaan alla on ns. neulossukka, joka pitää kerrokset hyvin paikallaan. Tyynyn päällinen on laadukasta joustoneulosta 70% puuvillaa / 30% polyesteria, sivussa vetoketju tyynyn pesua varten.

Familon Ergo Breathair on aivan uudenlainen tyyny, jonka pehmusteen kolmiulotteinen spiraalikuiturakenne tekee tyynystä poikkeuksellisen hengittävän ja elastisen. Hyvän tuen antava Ergo Breathair -niskatyyny ei varastoi lämpöä ja se tuntuu ilmavan rakenteensa ansiosta normaalia tyynyä viileämmältä, mikä helpottaa kuumakallen ja helposti hikoilevan oloa.

Breathair® 3D -spiraalikuiturakenteelle on ominaista nukkujan kääntyessä syntyvä hyvin pieni ääni, joka saattaa häiritä erittäin herkkäunisia. Familon ei ole kuitenkaan saanut äänen häiritsevyydestä palautetta tuotetta käyttäviltä. Breathair®-pehmusteen valmistaja kutsuu pieniä ääniä unimusiikiksi.

LISÄTIETOJA

Familonin Ergo-sarjan niskatyynyjen ja sijauspatjojen Breathair®-materiaali on japanilainen innovaatio, joka lanseerattiin vuonna 1994. Breathair® on kansainvälisesti suosittu materiaali, koska hengittävä 3D-spiraalikuiturakenne ehkäisee hikoilua, puutumisen tunnetta ja on erittäin kestävä. Täysin vesipestävää Breathair®-materiaalia käytetään myös sairaaloissa ja hoivakodeissa, koska kolmiulotteinen hengittävä materiaali ei ime kosteutta eikä varastoi lämpöä, mikä hillitsee luonnostaan bakteerien kasvua ja tekee tuotteista erittäin hygieenisiä. Familon Ergo Breathair -niskatyynyihin ja -sijauspatjoihin kehitetyt Breathair®-pehmusteet valmistetaan Saksassa.

Tyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

129.00 €