Familon Outlast Xelerate peitto

Familon Outlast Xelerate -peite on ihanteellinen unikaveri tasaista nukkumislämpötilaa arvostavalle. Peiton koko 150*200 cm/900 g.

Outlast Xelerate pitää nukkumislämpötilan ja kosteuden jatkuvasti ihanteellisella tasolla, tuloksena on syvempi ja levollisempi uni. Kehon lämpötilaa tasaava Outlast® Xelerate ennaltaehkäisee ja vähentää hikoilua. Myös ajoittain paleleva tai heikentyneestä ääreisverenkierrosta kärsivä hyötyy tehostetusta lämmönsiirto-ominaisuudesta, joka siirtää nopeasti lämpöä sinne missä sitä tarvitaan. Kun kehon lämpötilan vaihtelut tasaantuvat, et heräile kuumuuteen tai kylmyyteen.

Outlast Xelerate -peitto on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Mikäli olet kuumakalle ja hikoilet helposti, saattaa peite tuntua tehokkaasti nukkumislämpötilaa tasaavasta ominaisuudestaan huolimatta kesällä liian lämpimältä. Kuumakalleille suosittelemme erityisen kevyttä ja viilentävää Familon Cool Night -kevytpeittoa. Mikäli etsit muhkeaa, erityisen pehmeää ja lämpöä tasaavaa peittoa, suosittelemme tutustumaan Familon Outlast Super -peitteeseen.

Familonin ylellisessä Outlast Xelerate -peitteessä on teknisten hi-tech ominaisuuksien lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille. Peitolla on Allergiatunnus®.

PEITON RAKENNE

Familon Outlast Xelerate -peitteen täytteenä on pehmeää 100% polyesterimikrokuitua 900g, peiton päällinen on 100% puuvilla (TC 157). Outlast® Xelerate-erikoiskangas on peiton toisella puolella päälliskankaan ja kuidun välissä. Suosittelemme käyttämään peittoa vaaleansininen puoli kehoa vasten, jolloin lämpöä tasaava vaikutus on tehokkain. Ei liian kuuma tai kylmä, vaan juuri sopiva.

NÄIN SE TOIMII

Dynaaminen Outlast®-lämmönsäätely omaksuu, varastoi ja vapauttaa ylimääräistä kehon lämpöä, vähentäen nukkujan liiallista lämpenemistä ja hikoilua. Outlast® Xelerate tehostaa perinteistä Outlast®-lämmönsäätelyä innovatiivisella lämmönjako "heat spreader" teknologialla, joka omaksuu ja jakaa lämpöä nopeasti. Näin dynaaminen Outlast®-lämmönsäätely toimii vielä aktiivisemmin ja tehokkaammin.

LISÄTIETOJA

Peitto on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

218.00 €