Checkout - Oma maksutapa kaikille

TARJOUKSET

SÄNGYT

Wellamo jenkkisänkypaketti 180x200 cm

Wellamo jenkkisänkypaketti on hyvän unen tuoja nukkujalla joka arvostaa sängyssä jamäkkyyttä. Paremman unen puolesta tarjoamme kaksi eri jämäkkyyttä tuplajousitetussa tukevassa jenkkisänkypaketissa. Joustinpatjaa voi kääntää jolloin toinen puoli on hiukan topakampi kuin toinen. Paketti sisältää: Wellamo jenkkisängyn valittavissa medium, hard tai medium/hard. Wellamo petauspatjan  Wellamo profiloitu (Profiloitu petauspatja 6 cm vaahtomuovia) +616€ Wellamo Latex (luonnonkumi petauspatja 7 cm) +1128 € Wellamo Flow (lämmön mukaan muotoutuvaa älyvaahtomuovia) +1326€ Pääty myydään erikseen. Valittavana Akseli 90 vaaleanharmaa tai 95 harmaa. Myymälässä lisää verhoiluvaihtoehtoja. Sähköpostilla tai puhelimitse lisätietoja. Saatavana useita eri kokoja niin levyden kuin pituuden suhteen. 

Alkaen 5,980.00 €

Wellamo Lux jenkkisänkypaketti

Wellamo lux jenkkisänkypaketti on hyvän unen tuoja jokaiselle nukkujalla. Paremman unen puolesta tarjoamme kaksi eri jämäkkyyttä tuplajousitetussa tukevassa jenkkisänkypaketissa. Joustinpatjaa voi kääntää jolloin toinen puoli on hiukan topakampi kuin toinen. Paketti sisältää: Wellamo Lux jenkkisängyn valittavissa medium, hard tai medium/hard. Wellamo petauspatjan Wellamo profiloitu (Profiloitu petauspatja 6 cm vaahtomuovia) Wellamo Latex (luonnonkumi petauspatja 7 cm) Wellamo Flow (lämmön mukaan muotoutuvaa älyvaahtomuovia) Pääty myydään erikseen. Myymälässä lisää verhoiluvaihtoehtoja. Sähköpostilla tai puhelimitse lisätietoja. Saatavana useita eri kokoja niin levyden kuin pituuden suhteen. 

Alkaen 7,725.00 €

Wellamo Lux runkopatjapaketti

Wellamo lux runkopatjapaketti on hyvän unen tuoja jokaiselle nukkujalla. Paremman unen puolesta tarjoamme kaksi eri jämäkkyyttä tuplajousitetussa tukevassa runkopatjapaketissa. Sängyt saa tarvittaessa erilleen toisistaan, toimii loistavasti myös parisänkynä. Jousituksena toimii alapuolella minibonnel jousi jonka jousilanka on 2,2mm, yläpuolella aktíivisella esijännitetyllä älypussijousitetulla varustettu jousitus. Jousilanka on 2,0 mm ja jousimäärä 350 kpl/m2 Paketti sisältää: Wellamo Lux runkopatjan valittavissa medium pocket, hard honey tai medium/hard. Wellamo petauspatjan Wellamo profiloitu (Profiloitu petauspatja 6 cm vaahtomuovia) Wellamo Latex (luonnonkumi petauspatja 7 cm) Wellamo Flow (lämmön mukaan muotoutuvaa älyvaahtomuovia) Pääty myydään erikseen. Myymälässä lisää verhoiluvaihtoehtoja. Toimitetaan kuvan tummanharmaalla kankaalla. Sähköpostilla tai puhelimitse lisätietoja. Saatavana useita eri kokoja niin levyden kuin pituuden suhteen. 

Alkaen 4,340.00 €

Unesi + jenkkisänky

Unesi + jenkkisänky on loistava valinta kun haluat kestävän ja tyylikkään sänkykokonaisuuden.  Aito Bonnel-jousitus takaa napakan nukkumamukavuuden. Jenkkisänky koostuu kahdesta alarungosta ja yhdestä joustinpatjasta. Alaosat Malmö huonekalukankaalla verholitua huonekalulevyä, massiivipuuta ja runkoon kuuluu 20 cm wenge puujalka Joustinpatjassa 2,2 mm bonneljousitus, tuetut reunat, 152 jousta/m². Verhoilumateriaalina Malmö vaaleanharmaa 90 tai tummanharmaa 96 sekä valkoinen Stretch-kangas. Nukkumiskorkeus 61 cm. Ilman petauspatjaa Saatavana kuvan Unesi+ päädyllä korkeus 105 cm, paksuus 6 cm Hintaan kuuluu kotimainen Cirrus petauspatja kuminauhoilla, paksuus 3 cm Saatavana myös paksulla 6 cm profiloidulla Unesi polyuretaaani petauspatjalla  Valitse väri, koko, petauspatja ja pääty. Toimitetaan jalat irrallaan Quality Beds 25 takuu rungolle ja jousitukselle

Alkaen 1,030.00 €

Unesi light+ runkopatjapaketti

Erittäin mukava ja muotoutuva, aidolla bonnel-jousella varustettu runkopatja. Verhoiltu tyylikkäällä mustalla patjakankankaalla. 120*200 cm 179 € 160*200 cm 199€ Saatavana kuvan Malmö kankaalla tummanharmaa 96 +69€, metallijalka 20 cm +69€  Kuvan Unesi pääty +109 € Materiaali: puurunko Jousitus alkuperäinen Bonnel-jousi 1,8 mm, sängyn korkeus 47 cm Jousisto vaahtomuovilaatikossa Jalat massiivipuuta väri: wenge, K20 cm Takuu rungolla ja jousistolla 10 vuotta Toimitetaan jalat irrallaan, jalka altakierrettävä (ei tarvitse työkaluja)

Alkaen 179.00 €

Cirrus kotimainen petauspatja

Cirrus-kuitutäytteinen petauspatja, jonka päällinen on hienolaatuista puuvilla polyesteria ja täyte pehmeää ja helppohoitoista nelikanavaista polyesterkuitua nimeltä Cirrus. Petauspatjassa on kantatut reunat, kuminauhat reunoissa sekä 10cm kanaalitikkaus. Paksuus 3cm.  Täyte: 100% Cirrus polyesterikuitua    Päällinen puuvilla polyester  Paksuus: 3cm

Alkaen 148.00 €

Priscilla sänky timanteilla

Priscilla divaanisänky timanteilla sopii kaikkialle, useita eri kokoja tarjolla. Valkoinen nahka on oikein helppo pitää puhtaana. Sänkypaketti sisältää sälepohjan. Ulkomitat 227x174x115 cm Patjan mitat 160x200 cm  

Alkaen 695.00 €

Wellamo Flex moottorisänky

Wellamo moottorisänkyjen lippulaiva. Tuplapussijousitettu patja uudella pehmeällä Polytex-matetiaalilla muotoutuu juuri Sinun muotojesi mukaisesti nukkuma-asennosta riippumatta. Sinun tulee vain valita extrajämäkkä tai jämällä malli ja oikea koko. Sängyn alla kauko-ohjattavat led valot, moottoria säädetään samalla kaukosäätimellä tai puhelimellasi.  Kahdella moottorilla varustettu sänky saadaan juuri oikean värisenä Sinulle. Muut koko vaihtoehdot on 80x200, 90x200, 105x200, 160x200 ja 180x200. Kaikkiin kokoihin on mahdollista saada pituudeksi 210 cm. Takuu 25 vuotta jousistolle ja rungolle. Moottorille 5 vuotta.

Alkaen 9,256.00 €

Unesi+ Runkopatja

Unesi+ runkopatja laadukkalla Malmö-kankaalla. Bonnel-jousitus takaa napakan nukkumamukavuuden. Materiaali: puurunko.  Verhoilu Malmö-kangas + joustokangas Tuotteen mitat: L80 x P200 x K47 cm Jousisto vaahtomuovilaatikossa Jalat massiivipuuta, K20 cm

Alkaen 410.00 €

Kreivi sänky

Kreivi sänky  160 x 200 cm sänky on verhoiltu ruskealla nahalla runko on puuta, pehmustettu vaahtomuovilla pääty on tikattu puusälepohja sisältyy toimitukseen (pohjan syvyys laidan yläreunasta 10 cm) sängyn kantavuus on enintään 200 kg sänkyä tulee liikuttaa nostamalla patja ei sisälly toimitukseen

Alkaen 698.00 €

Unesi runkopatja

Erittäin mukava ja muotoutuva, aidolla bonnel-jousella varustettu runkopatja. Verhoiltu tyylikkäällä mustalla patjakankankaalla.  Materiaali: puurunko Jousitus alkuperäinen Bonnel-jousi 2,2 mm, sängyn korkeus 47 cm Jousisto vaahtomuovilaatikossa Jalat massiivipuuta väri: wenge, K20 cm

Alkaen 305.00 €

  MEKANISMISOHVAT

  QUALITY SOFFA

  QUALITY BEDS

  VERKKOKAUPASSA MAKSAMINEN

  Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

  Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

  Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

  Pankkimaksut

  Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

  Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

  Luottokorttimaksut

  Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

  VERKKOKAUPAN KÄYTTÖEHDOT

  1. TILAAMINEN / SOPIMUKSEN TEKEMINEN

  1.1. Tilaaminen tapahtuu Sänky- ja Soffavaraston KS-Helicom Oy:n (y-tunnus 2577766-8) verkkokaupasta tai sähköpostilla.

  1.2. Tilauksessa asiakkaan tulee ilmoittaa nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ostoskorissa ovat valmiiksi näkyvillä tilattavaksi halutut tuotteet ja hinnat, maininta maksutavasta ja kotiinkuljetuksesta.

  1.3. Asiakkaan lähetettyä tilauksen on tehty sopimus sitova. Tilauksen lähettäminen katsotaan sitovaksi sopimukseksi molemminpuolisesti, eikä sitä kumpikaan osapuoli voi yksipuolisesti muuttaa. Molemmat osapuolet ovat sitoutuneet noudattamaan sopimushetkellä voimassa olleita tilaus- ja sopimusehtoja kaikilta osin. Tilauksen tehtyään asiakkaan on katsottu hyväksyneen tilaus- ja sopimusehdot, tuotteen ominaisuudet, voimassa olleet tarjoukset ja toimitusajat ja ymmärtäneen informaatiokuvakkeiden sisällön, esimerkiksi sen, että tuotteen väri voi luonnossa poiketa nettikaupan sivuilla esitellyistä värimalleista.

  1.4. Sänky- ja Soffavarasto on sitoutunut toimittamaan sopimuksen mukaisen tuotteen voimassa olleiden hintojen, ominaisuuksien ja tilausehtojen mukaisesti. Sänky- ja Soffavarasto on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle kuluttajansuojalain mukaisesti viipymättä, jos tuotteen ominaisuudet tai toimitusajat ovat muuttuneet sivustoilla sopimushetkellä ilmoitetusta poikkeaviksi. Tällöin asiakkaalla on myös oikeus tuotteen vaihtamiseen tai tilauksen perumiseen.

  2. HINNAT

  2.1. Tuotteiden hinnat ovat voimassa aina siitä päivästä lukien, kun ne ovat julkaistu sankysoffavarasto.com Internet-sivustoilla.

  2.2. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

  2.3. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kuljetusta. Kuljetuksen erillinen hinta näkyy jokaisen verkkokaupasta ostettavan tuotteen yhteydessä. Kuljetusmaksu määritellään verkkokaupan kassalla tuotteiden kokonaismäärän ja toimitustavan perusteella.

  2.4. Myymälöihin tilatut verkkokauppaostojen toimituskulut ovat veloituksettomia.

  2.5. Tuotteiden hinnat ovat muuttuvia tarjousten, kampanjoiden ynnä muiden niihin vaikuttavien asioiden johdosta. Jokainen tilaus käsitellään tilauksen tekemisen ajankohtana voimassa olleiden hintojen, toimitusaikojen, tuotteiden ominaisuuksien ja sopimusehtojen mukaisesti.

  3. TOIMITUS / KULJETUS

  3.1. Sankysoffavarasto.com on sitoutunut toimittamaan tuotteet asiakkaalle mainittujen toimitusaikojen puitteissa. Sänky- ja Soffavarasto ei vastaa sellaisista viivästyksistä, joihin Sänky- ja Soffavarasto ei ole osallinen eikä itse pysty vaikuttamaan, kuten maahantuojan tai tehtaan tuotannollisista tai muista ongelmista.

  3.2. Sänky- ja Soffavarasto on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle tuotteen saatavuuteen, toimitusaikoihin tai tuotteen laatuun ja ominaisuuksiin liittyvistä muutoksista asiakkaalle kuluttajansuojalain mukaisesti viivytyksettä.

  3.3. Tuotteiden kotiinkuljetuksen asiakkaalle hoitaa useat kuljetusliikkeet. Kuljetusliikkeet toimittavat tuotteet tilausajankohtana voimassa olleiden toimitusaikojen sisällä. Kuljetuksen hoitava kuljetusliike ottaa ennen toimitusta yleensä yhteyttä asiakkaaseen. Kotiovelle toimituksessa tuote tuodaan ensimmäiselle ulko-ovelle ellei ostosta tehdessä ole valittu toimitusta asuntoon sisälle. Esimerkiksi kerrostalossa tuote tuodaan kerrostalon ulko-ovelle (ala-ovelle).

  3.4. Kotiinkuljetus ei sisällä rahaliikennettä.

  3.5. Kuluttajakaupan mukaisesti Sänky- ja Soffavarasto on vastuussa tuotteesta jos se häviää tai rikkoutuu asiakkaalle toimitettaessa. Tuotteen vahingoittuessa tai hävitessä Sänky- ja Soffavarastoon palauttamisen yhteydessä on tuotteesta vastuussa asiakas tai kuljetuksesta vastuussa ollut kuljetusliike.

  3.6. Tilaaja on velvollinen ilmoittamaan toimitusosoitteen tarkasti. Sänky- ja Soffavarasto ei vastaa minkäänlaisista seuraamuksista eikä kuluista, jos asiakas on ilmoittanut osoitetietonsa virheellisesti tai ei ole ilmoittanut muuttunutta toimitusosoitetta ajoissa tai ollenkaan. Siinä vaiheessa, kun kuljetuksen hoitava kuljetusliike on ottanut tuotteen kuljetettavakseen, ei osoitetietoja voi enää muuttaa.

  3.7. Asiakkaan ostaessa useamman kuin yhden tuotteen kerralla, tuotteet saattavat saapua erikseen toimitettuina. Tuotteiden vastuu- ja toimitusperiaatteissa toimitaan kohtien 5.1. -5.6. mukaisesti.

  3.8. Kuljetuksen aikana aiheutuu joskus pakkausten repeämisiä tai kolhiintumisia. Tuotteen luovutushetkellä asiakkaan tulisi tarkistaa pakkausten ulkonäkö. Jos pakkauksessa on huomattava ulkoinen vahinko on kuljettajan läsnä ollessa tarkistettava, onko ulkoinen vahinko aiheuttanut itse tuotteelle vauriota kyseiseen kohtaan. Vahingosta tulee mainita rahtikirjaan vahingon havaitsemisen yhteydessä. Tuotteen vauriosta on ilmoitettava välittömästi Sänky- ja Soffavarasto asiakaspalveluun mieluiten sähköpostitse. Ilmoittamisen nopeudesta riippuu se, miten nopeasti asiakas saa korvaavan tuotteen tai tuotteen osan vaurioituneen tilalle. Vaurioituneista osista on kuitenkin ilmoitettava ennen tuotteen kasaamista.

  3.9. Mikäli asiakas on jo vastaanottanut tuotteen ja huomaa siinä edellä mainitun vahingon on asiakkaan viipymättä ilmoitettava asiasta Sänky- ja Soffavarasto asiakaspalveluun. Epäselvissä tapauksissa jos asiakas ei edellä mainittua vahinkoa ole peruutusajan sisällä ilmoittanut, saattaa vahinko koitua asiakkaan tappioksi.

  4. HENKILÖTIEDOT

  4.1. Kirjattujen tilausten yhteydessä saadut asiakastiedot tallennetaan ainoastaan sankysoffavarasto.com asiakasrekisteriä varten. Rekisteri on salainen ja vain sankysoffavarasto.com asiakaspalvelukäytössä.

  4.2. Sankysoffavarasto.com ei saa luovuttaa asiakastietoja eteenpäin ilman asiakkaan suostumusta. Asiakkaalla on oikeus pyytää Sänky-ja Soffavarastoa poistamaan rekisteristä henkilö- ja yhteystietonsa ilman erillistä syytä.

  5. PALAUTUSOIKEUS

  5.1. Asiakkaalla on 14 päivän mahdollisuus tutustua tuotteeseen. Palautukseen oikeuttava aika lasketaan tavaran vastaanottamispäivästä alkaen. Palautusoikeus ei koske erikoistuotteita, joiden mitat tai muut ominaisuudet poikkeavat normaaleista tuotestandardeista. Tällaisia tuotteita voivat olla esim. mittojen mukaan tehdyt tuotteet tai erikoiskorkeat sängyt.

  5.2. Tuotteeseen tutustuminen katsotaan määrältään ja laadultaan sellaiseksi, kuin asiakas tutustuisi tuotteeseen ja sen ominaisuuksiin myymälässä tuotetta ostaessaan.

  5.3. Tuotetta ei saa ottaa käyttöön tutustumisaikana.

  5.4. Ennen tavaran palauttamista tulee ottaa yhteys Sänky-ja Soffavaraston asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen info@sankysoffavarasto.com. Asiakaspalvelu antaa ohjeet tuotteen hyväksyttyyn palauttamiseen.

  6. TUOTTEEN PALAUTTAMINEN

  6.1. Jos asiakas haluaa palauttaa tuotteen, hänen tulee olla yhteydessä sankysoffavarasto.com asiakaspalveluun. Asiakkaalle lähetetään sähköpostitse palautusohjeet, joissa kerrotaan yksityiskohtaiset ohjeet tuotteen pakkaamisesta, pakkaukseen liitettävistä tiedoista ja tuotteen lähettämisestä.

  6.2. Asiakkaan tulee liittää pakkaukseen yhteystiedot, tilinumero ja pankkiyhteys, tilausnumero ja erityistiedot jos niistä on mainittu sähköpostitse lähetetyssä palautusohjeessa, ja tuotteeseen tulee liittää kopio ennakkolaskun maksukuitista/tulosteesta.

  6.3. Palautustapauksissa asiakas on velvollinen kuljettamaan tuotteen lähimpään kuljetusliikkeen toimipaikkaan palautuskuljetusta varten. Poikkeuksena ovat suurikokoiset ja vaikeasti kuljetettavat tuotteet, jotka kuljetusliikkeet noutavat asiakkaan luota. Asiakasta informoidaan aina kyseessä olevan tuotteen käytännöstä henkilökohtaisesti. Palautuskulut kohdassa 8.5.

  6.4. Rahat palautetaan asiakkaan tilille 10 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta varastollemme, jos tuote on käyttämätön, myyntikuntoinen ja pakattuna alkuperäiseen pakkaukseen.

  6.5. Suurikokoisen rahtitoimituksella toimitetun tuotteen palauttaminen. Palautuskustannus asiakkaalle on sama kuin tuotteen toimituskulu ollut. Alkuperäistä toimituskulua ei palauteta. Tuote tulee olla pakattuna alkuperäispakkauksiin ja oltava myyntikuntoinen.

  6.6. Jos tuote on asiakkaan toimesta menettänyt myyntiarvoaan, asiakas on velvollinen korvaamaan sankysoffavarasto.com:lle tuotteen myyntihinnan ja arvonalentumishinnan välisen erotuksen. Tällöin palautamme tuotteesta ja kuljetuksesta maksetun hinnan vähennettynä edellä mainitulla erotuksella. Tuotteen arvon aleneminen käsitellään tapauskohtaisesti. Mikäli asiakas palauttaa tuotteen, eikä tuotetta ole pakattu alkuperäisiin pakkauksiin, tuotteen hinnasta hyvitetään vain 80 %.

  7. TAKUU

  7.1 Asiakkaan tulee säilyttää sankysoffavarasto.com lähettämä tilausvahvistus ja lähete tuotteen tilaamisesta takuuehdon täyttämiseksi.

  7.2 Sankysoffavarasto.com antaa kaikille tuotteille vähintään kuluttajansuojalain mukaisen puolen vuoden eli kuuden kuukauden takuun tuotteen vastaanottamispäivästä lukien.

  7.3. Pidemmistä takuuajoista mainitaan kunkin pidemmän takuun omaavan tuotteen kohdalla erikseen. Tavarantoimittajat vastaavat tuotteidensa laadusta takuuaikana.

  8. REKLAMAATIOT

  8.1. Sankysoffavarasto.com vastaa siitä, että asiakas saa tuotteen kotiinsa uutena ja sopimuksen mukaisena. Kuljetuksesta johtuneista paketin repeämisistä tai kolhiintuneista paketeista on ilmoitettava välittömästi asiakaspalveluun kohtien 5.7. ja 5.9. mukaisesti, mikäli ne ovat aiheuttaneet tuotteelle vauriota.

  8.2. Jos tuotteessa kuluttajansuojalain mukaisen kuuden kuukauden aikana tuotteen normaalissa ja asianmukaisessa käytössä ilmenee valmistusvirhe, katsotaan sen olleen tuotteessa jo ostohetkellä. Tällöin sankysoffavarasto.com vastaa tuotteen korjauttamisesta tai korvaavan tuotteen toimittamisesta asiakkaalle. Asiakkaan tulee ilmoittaa tuotteen viasta sankysoffavarasto.com asiakaspalveluun välittömästi sen havaittuaan. Sankysoffavarasto.com neuvoo asiakasta jatkotoimenpiteistä henkilökohtaisesti.

  8.3. Sänky-ja Soffavarasto ei vastaa

  1) Tuotteen väärinkäytöstä aiheutuneita vaurioista

  2) Asiakkaan huolimattomuudesta ja ymmärtämättömyydestä johtuneista vaurioista esimerkiksi tuotteen kasaamiseen liittyvissä tapauksissa

  3) Tuotteen normaalin käytön aiheuttamasta tuotteen kulumisesta, esimerkiksi patjan tai sohvan istuimen normaalista muotoutumisesta käytön aikana tai tuotteen lakkapinnan himmenemisestä käytön takia.

  4) Normaalista puulaadun käyttäytymisestä sellaisten tuotteiden kohdalla. Näiden tuotteiden reklamaatiot käsitellään aina tapauskohtaisesti.

  9. MUUT EHDOT JA VASTUU

  9.1. Sankysoffavarasto.com ei vastaa asiakkaan tekemistä mittausvirheistä, jolloin esimerkiksi kulmadivaanin osat eivät mahdu ulko-ovesta sisälle tai pitkät tuotteet eivät mahdu kääntymään eteisen kulmista. Sankysoffavarasto.com ei vastaa myöskään edellä mainitusta johtuneista tilanteista, jolloin tuotetta on jouduttu säilyttämään sellaisessa tilassa, esimerkiksi ulkoilmassa, että tuotteesta on saattanut esimerkiksi kastumisen takia tulla myyntikelvoton,vaikka olisikin alkuperäisessä pakkauksessaan. Tällaisissa tapauksissa emme hyväksy tuotteen palauttamista, vaan lähetämme tuotteen takaisin asiakkaan kustannuksella.

  9.2. Tapaukset ja tilanteet, joista näissä sopimusehdoissa ei ole mainintaa, käsitellään Suomen lain ja kuluttajakaupasta säädettyjen lakien ja sääntöjen mukaan.